مصاحبه اختصاصی رسانه لباس پارسی با دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و ریئس کارگروه مد و لباس کشور

مصاحبه اختصاصی رسانه لباس پارسی با دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و ریئس کارگروه مد و لباس کشور
بخشی از عناوین این مصاحبه اختصاصی به شرح ذیل می باشد:
کارگروه مد و لباس کشور بر اساس مصوبه هیات دولت جهت ساماندهی عرصه پوشاک در ۳ موضوع طراحی ،تولید و توزیع خلاصه می گردد و متاسفانه در طی ۱۵ سال از برنامه اصلی و هدف بنیادین خود منحرف شده است.
کارگروه مد و لباس کشور در این ۳ عرصه در ۱۵ سال گذشته به جای آسیب شناسی با درگیر شدن به فعالیت های درجه چندم باعث آشفتگی در عملکرد گردید و پس تغییر و تحولات در این سازمان سند ۱۰ ساله تبیین و اکنون در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تایید و اجرا می باشد.
عملکرد کارگروه مد و لباس کشور در گذشته در سطح ملی نبود و سطح کارشناسان و اعضای آن دون از شأن سازمان و در حد تمسخر آمیزی پایین بود و بسیاری از فعالیت ها مغایر با ساختار ماهوی کارگروه بوده و عملا در صنعت ادغام نشده بود و به ویژندها( برندها) اهمیت ویژه ای اختصاص نمی یافت و از اهداف کارگروه مد و لباس کشور در این ۶ ماه باز تولید خدمات فوق در این عرصه بود.
در ادامه مصاحبه اختصاصی آقای امای فرمودند:جلسات کارگروه مد و لباس کشوردر طی ۶ ماه گذشته در سطح بسیار بالایی برگزار گردید و حتی در پاره ای از جلسات معاون اول ریئس جمهور حضور داشتند.
نظر به جلسات متعدد در کارگروه مد و لباس کشور رویکرد آموزشی و تحقیقاتی و دانش بنیان با هدف مهارت گرایی ایجاد گردید و تمام کوشش در بالا بردن سطح فرهنگ آموزشی و نظام حقوقی مالکیت معنوی( شیما) بوده و در عرصه راهبردی پیش نویس های کاربردی تنظیم گردید که مبتنی بر قانونمند نمودن اهداف کلان و دستورالعمل های کارگروه می باشد.
کارگروه مد و لباس کشور در مبحث امور استان ها و شهرستان ها با هدف تقویت بنیادین و کاربردی کارشناسان خبره ای را در هر اداره کل مستقر نموده و کارگروه استانی در این زمینه تشکیل شده است و بنده در سفرهای استانی همواره جلسات کارگروه را مدیریت و نظارت می کنم، قطعا در این فرصت کم مصاحبه نمی توان به عملکرد ۶ ماه اشاره نمود و به امید خدا؛پس از مدت یک سال تصدی گری شاهد تحولات بزرگ در این سازمان خواهیم بود.
لباس بدن دوم انسان بوده و تمام همت مان بر این است که با توجه به فرهنگ غنی ایران پیش از اسلام که حاکی از تعالی فرهنگی اجتماعی می باشد و بیانگر زیست عفیفانه مبتنی بر پوشش اصیل ایرانی است و با تسری از این فرهنگ و اصولی دینی و اسلامی سعی در تحقق الگوی برتر پوشش داشته و با برنامه ریزی دقیق و بلندمدت صادر کننده سبک پوشش به خارج از مرزهای ایران بزرگ باشیم.
اجرای برنامه زنده لباس و حجاب استایل ها باید ساماندهی شود و مجریان و هنرمندان می توانند با استفاده از سبک پوشش ایرانی اسلامی عفیفانه مبلغ ظرفیت زیست عفیفانه باشند و در این راه همگام با کارگروه مد و لباس کشور به ترویج فرهنگ پوشش ایرانی اسلامی همت گمارند.
در مورد اصناف باید گفت که افسران تحول در نظام پوشش ایرانی اسلامی هستند و در کارگروه های مشورتی تمام نگاه به اصناف و گروه های مردمی می باشد و در همین راستا نمایشگاه ایران ویژند را در برنامه داشته که به زودی برگزار خواهد شد، بازار مد و لباس و سبک پوشش اقتضاعات خودش را دارد و در جشنواره دوازدهم که در بهمن ماه و در ایام مبارک دهه فجر برگزار خواهد شد؛ رویکرد بر این است که ویژندها(برندها) در این حوزه شرکت کنند و نکته راهبردی در این امر سبک پوشش ایرانی اسلامی است.
در پایان مصاحبه اختصاصی فرودند:در مورد تعدد و تکثر اصناف باید گفت که این امر تابع قانون اصناف است ولی این تعدد باعث ایجاد رقابت های ناسالم شده است و به جای اصناف ابر صنفی طرفدار اصناف شهری هستیم و گله ای که از اصناف داریم در نظارت تولیدات و توزیع پوشاک است که به خاطر مسایل داخلی ، نظارت دقیق صورت نمی گیرد و باعث ایجاد معضل شده است.
به گزارش لباس پارسی
برچسب ها :رسانه لباس پارسی ، سید مجید امامی ، شورای فرهنگ عمومی ، شیما ، کارگروه مد و لباس ، مصاحبه اختصاصی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰