تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۹

گفتگوی لباس پارسی با آرام سلیمی رئیس هیئت داوران و رئیس کمیته تخصصی کیف و کفش

گفتگوی لباس پارسی با آرام سلیمی رئیس هیئت داوران و رئیس کمیته تخصصی کیف و کفش
آرام سلیمی رئیس هيئت داوران و رئیس کمیته تخصصی کیف و کفش: جشنواره یازدهم با وجود همه هجمه‌های منفی بسیار خوب بود اما ، گویا در بین ما اینطور جا افتاده که انتقاد کنیم تا اینکه بیاییم پیشنهاد سازنده داشته باشیم

گفتگوی لباس پارسی با آرام سلیمی رئیس هیئت داوران و رئیس کمیته تخصصی کیف و کفش

گزارش اختصاصی

آرام سلیمی ازاهمیت کفش کهن ایرانی و تطبیق آن با المان های جشنواره ، گفت:در یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر، برای اولین بار بخش تخصصی کیف و کفش را داشتیم و نمایشگاه ویترین ملی که مختص به کفش های سنتی ایرانی بود و یک کار بینظیر در نمونه سازی از کفش های سربازان هخامنشی بود.

کار های ارسالی به جشنواره، موضوعاتی داشتند که باید در بقیه بخش های جشنواره رعایت می‌شد؛ اعم از رنگ سبز ایرانی و نماد های ایرانی – اسلامی.

ما با حساسیت خیلی زیاد تلاش کردیم اِلِمان های جشنواره در کار های ارسالی که بسیار بوندن، رعایت شود؛ بنابراین خیلی از آثار در بخش نمایش رد شدند زیرا المان های جشنواره اصلا رعایت نشده بود.

از کار هایی که پذیرفته شدند، کار های بسیار عالی ای داشتیم از قبیل کیف و اکسسوری هایی که نگار گری های ایرانی و و تذهیب را بر روی چوب انجام شده بود،یک عده از کار ها هم که در بخش نمایش آمدند،جزو منتخبان فینالیست ها قرار می‌گیرند.

آرام سلیمی افزود: به نظر من ،کلیت جشنواره هم بسیار خوب بود اما با وجود همه هجمه‌های منفی یازدهمین دوره، گویا در بین ما اینطور جا افتاده که انتقاد کنیم تا اینکه بیاییم پیشنهاد سازنده داشته باشیم.

در حین برگزاری نمایشگاه، بیش از هفتاد کلاس آموزشی تشکیل شده بود وهمچنین اساتید خوبی از کل ایران و نه فقط از منطقه ای خاص، داشتیم.

همه عوامل دست به دست هم دادند تا جشنواره فجر امسال، هرچه بهتر برگزار شود. درست است که نقص هایی در بخش پوشاک دوخته شده وجود داشته و انتظار می رفت بهتر دوخته شوند اما نسبت به سال های قبل که آثاری می آمد که اصلاً ربطی به المان های جشنواره نداشتند،اتفاق جالب دیگری هم که افتاده است، نمایشگاه ایران ویژند است و مسابقه زنده طراحی کفش را ما در آنجا برگزار خواهیم کرد.

همچنین آرام سلیمی از اهمیت و رویکرد این مسابقات در جشنواره را بیان کرد:اصولاً هدف برگزاری مسابقات و نمایشگاه ها، کشف استعداد ها است،قرار نیست اساتید شناخته شده در این همایش ها شرکت کنند. قرار است دانشجو ها و جوانان‌ وارد شده و آثارشان برگزیده شده تا دیده شوند.

خبر خوب دیگر این است که نفرات اول و دوم بخش کفش معرفی شده و وارد به کار شوند،من تصور می‌کنم اگر فضای نمایشگاه همان ایرانمال یا بوستان گفت و گو که کارگاه های آموزشی کنار نمایشگاه بودند، می‌توانست مخاطب بیشتری سر کلاس ها بیایند.

همه جشنواره ها هم نقاط قوت و هم ضعف دارند که هرچند در برج میلاد هم همه امکانات فراهم بود و فضای سالن ها کافی بود،در هر حال، ما باید دست به دست هم بدهیم تا در هر بخش که می‌توانیم کار هایی کنیم تا ایران قشنگ تری داشته باشیم.

خبرنگار: مبینا هوشمندی

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.