در حاشیه مسابقه زنده آرایه های تزئینی یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

در حاشیه مسابقه زنده آرایه های تزئینی یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر
کفایتی از فرصت هایی که جشنواره برای آنها رقم زده گفت: با توجه به مدت زمان بسیار کوتاه در اجرای مسابقه زنده آرایه های تزئینی که سبب ایجاد چالش های زیادی برای ما شد، این فرصت را ایجاد کرد که بیشتر به توانایی ها و خلاقیت و نوع آوری خودمان ایمان بیاوریم؛ و در صورت ایجاد یک بستر مناسب، خواهیم توانست لباس هایی برگرفته از فرهنگ و هنر ایرانی – اسلامی را در جامعه بصورت مد ،جای بیاندازیم.
در باب گرفتن ایده در فاکتور گیری آثار خود، گفت:در طراحی لباس ،ما به چندین فاکتور توجه داشتیم . ما در کنار هدف جشنواره که ارائه پوشاکی برگرفته از فرهنگ و هنر ایرانی – اسلامی باشد، به کاربرد عملی آن هم توجه کردیم یعنی لباسی طراحی کردیم که بانوی ایرانی مشتاق پوشیدن آن باشد و بتواند به راحتی آنرا در اجتماع بپوشد .
ما به این مقوله توجه داشتیم و تلاش کردیم که برای جلب مخاطب برای پوشیدن لباس هایی که المان سنتی و ایرانی دارند؛ به گونه ای بافت بکار ببریم که با مد و ترند های روز همراه باشد؛ چه در بحث رنگ آمیزی و چه در طرح بافت و چه در بخش طراحی لباس ،که هم اصالت و سنت بافت ایرانی را در خود داشته باشد و هم به روز باشد که نظر بانوان جوان را جلب کند.
این فاکتوری است که معمولا در این دست لباسهای سنتی در نظر گرفته نمیشود. فاکتور بعدی که به آن توجه کردیم بحث مد پایدار است که تلاشمان این بود که لباس بافته شده قابل استفاده برای هماهنگ کردن در مدلها و رنگهای دیگر هم باشد و فرد بتواند بارها و بارها آنرا با مدل لباسهای دیگر و رنگهای متنوع بپوشد .
در طراحی لباس ،دوخت پارچه بافته شده لباس را که به صورت معمول و متداول صورت میگیرد ،با خلاقیت جدا کردیم و توانستیم لباسی ارائه دهیم که با مدل و رنگهای متنوع قابل سِت و هماهنگ کردن باشد و فرد بتواند هم در اجتماع و هم غیر اجتماع و خصوصی بپوشد.
نیلوفر کفایتی در رابطه با کیفیت بخش مسابقه زنده آرایه های تزئینی جشنواره، گفت: چون این مسابقه زنده آرایه های تزئینی برای بار اول بود که اجرا میشد بالطبع دارای ضعف هایی بود اما تلاش کارگروه برای ارائه کار را مثبت ارزیابی میکنم.
وی از بازتاب بازدید کننده ها بیان کرد: برای افرادی که تاکنون روند پارچه بافی سنتی را از نزدیک ندیده بودند بسیار جذاب و قابل توجه بود و خیلی از روند پارچه بافی لذت میبردند و در مجموع استقبال بسیار خوبی شده بود.
سرگروه آفتاب در بخش مسابقه زنده آرایه های تزئینی جشنواره درمورد المان های داوری تاکید کرد: البته این سوال میتواند زوایای مختلفی را در بر بگیرد،اگر داوری علاوه بر در نظر گرفتن آیتم های اساسی خودش به تشخیص خلاقیت و نوع آوری و مد پایدار و قابلیت های پوشیدن آن هم توجه کند و از برخورد سلیقه ای اجتناب کند میتوان داوری را منصفانه تر ارزیابی کرد.
به گزارش لباس پارسی
برچسب ها :بافت ، رنگ آمیزی ، سنت بافت ايرانی ، مسابقه زنده آرایه های تزئینی ، نیلوفر کفایتی ، یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰