تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۷

بنیاد ملی مدولباس اسلامی ایرانی تنها مرجع ساماندهی حجاب و عفاف، و پوشش ایرانی، در کشور

بنیاد ملی مدولباس اسلامی ایرانی تنها مرجع ساماندهی حجاب و عفاف، و پوشش ایرانی، در کشور
طراحی لباس مناسب و در خور شان دختر و زن ایرانی می تواند به عنوان یک کار اقتصادی در جامعه ایران رواج یابد.

به گزارش لباس پارسی؛ نفوذ مزدبگیران و سرویس‌های جاسوسی در خصوص مد و حجاب زنان و مردان ایرانی در جامعه مشهود بوده و سازمان های جاسوسی و رسانه‌ای که مأموریت جنگ روانی در راستای اهداف خود را بر عهده دارند تمرکز ویژه‌ای بر موضوعات فرهنگی،‌ فکری و معنوی جامعه و از بین بردن هویت ملی مذهبی ایران  به خصوص موضوعات اخلاقی،عفاف،‌حجاب و پوشش مردان و زنان ایرانی دارند.

رسانه های غربی در سطحی وسیع اقدام به انتشار گزارشاتی درباره عفاف و حجاب در ایران می کنند و سعی در القای خسته شدن جامعه ایرانی از معنویات اخلاقی  دارند و در گزارش‌هایی با استفاده از نوع طرح‌های‌ طراحان لباس که مطابق با سبک طراحی‌های لباس و پوشش‌های غربی بوده، جامعه را به سوی ابتذال فرهنگی و  اخلاقی پیش می‌برند و نقش طراحان لباس در‌ این امر بسیار حائز اهمیت و مهم است و عملا نقش فرهنگ سازی را بازی می‌کند و متاسفانه به علت عدم ساختار مشخص و معین در طراحی لباس و با استفاده از الگوهای غربی بدون در نظر گرفتن فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی آثار خود را ارایه می دهند و گاهی با چاشنی تم های ایرانی و سنتی به اصطلاح به آن هویت ایرانی داده و در انواع نمایشگاه ها و ایونت ها نمایش می دهند بدون اینکه جنبه کاربردی و اجتماع را داشته باشند و حتی در بعضی از جشنواره های رسمی خصوصی یا دولتی شاهد دریافت لوح و تقدیر از آنان می باشیم و عملا همسو با رسانه ها و جاسوسان فرهنگی غربی قدم بر می دارند و با اسم ها و عناوین مختلف که حتی فلسفه وجودی آن را خود برگزار کننده نمی داند نمایشگاه و جشنواره برگزار می گردد و جای تاسف است که حتی با آمار غلط و انواع شوراهای سیاست‌گذاری غیر فن که  افرادی با‌سوابق دولتی یا غیر دولتی غیر تخصصی در مد و لباس، مجوز برگزاری این قبیل برنامه ها از بنیاد ملی مد و لباس اسلامی و ایرانی به عنوان تنها متولی صدور مجوز برگزاری صادر می‌شود.

 

این سبک کاری یعنی طراحی لباس‌های غیر اسلامی و ترویج آن در شبکه‌های مجازی و تبلیغ آن برای شرکت کردن بانوان در نمایشگاه‌های مد یکی از روش‌های مرسومی است که چند سالی است توسط طراحان داخلی  همسو با سرویس های خارجی به صورت انواع ایونت ها برگزار می شود.نکته جالب اینکه که تمامی این افراد قصد خود را تکمیل حلقه‌های سنتی و مدرن مد و لباس اسلامی ایرانی می دانند ولی عملا پازل براندازی پوشش فرهنگی ایرانی را و به تبع آن جامعه را رقم می زنند که این نیز خود یکی از تبلیغات دشمن برای روشن نشدن ماهیت اقدامات ضد هویت اسلامی ایرانی است. البته بطور طبیعی ما نیز انتظار نداریم آنها علنا اعلام کنند که در پس شعارهای فریبنده و به ظاهر منطقی چه هدفی را دنبال می کنند.

 

علاوه بر این موارد در جهت دار نمودن این جنگ فرهنگی الفاظ قابل تامل با عنوان “انقلاب مد در ایران، مد سنتی و مدرن را مورد استفاده قرار می دهند. در این نوع جنگ نرم که به نظر می رسد یک نوع “انقلاب” جدید در حال وقوع در خیابان های تهران و ایران است. آگهی های سیاسی دیگر وجود ندارند و مشت‌های گره کرده در هوا یا شعارسیاسی هم موجود نیست بلکه این روزها تنها الگوهای رنگارنگ و فانتزی وجود دارد و خیابان های اصلی و میادین نقش محوری خود را به مزون ها، طراح ها و بوتیک ها واگذار کرده اند و قدرت توده های مردم راه را برای  فردیت و انتخاب شخصی فراهم ساخته است.

 

آنچه در  این زمینه قابل توجه است، این است که این لباس ها نماینده “فمینیسم استعماری” زنان غربی  و یا زنان تحصیل کرده غرب نیستند و استانداردهای غربی را به مشتریان ایرانی  القاء می کنند و برنامه گسترده ای که برای تغییر سبک پوشش ایرانیان به خصوص جوانان در سال های اخیر دنبال شده و شدت گرفته و به دلیل مسائل انتخاباتی متاسفانه در  تساهل و تسامح مسئولان همراه  خواهد بود و برنامه های گسترده ای تدارک دیده شده است.

 

طبعا طراحی لباس مناسب و در خور شان دختر و زن ایرانی می تواند به عنوان یک کار اقتصادی در جامعه ایران رواج یابد و ضمن حفظ ارزشهای ایرانی و اسلامی حس تنوع طلبی و زیبای دوستی دختران ایران را با استفاده از رنگ های شاد و نقش های سنتی پاسخ دهد که مسولیت این امر با بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی و ساماندهی طراحان لباس است.

 

متاسفانه امری که باعث بروز این امر شده است عدم ساماندهی طراحان واقعی با طراحان غرب‌گرا است که می توان با غربالگری صحیح و ممیزی درست، طراحان وفادار به سنت ایرانی را مورد شناسایی قرار داد.متاسفانه شکاف موجود در بازار لباس ایران دست آویزی شده تا عده ای با رواج فرهنگ مصرف گرایی در میان جوانان و به‌ویژه جوانان آنها را به مسافرانی همیشه ایستاده بر ایستگاه مصرف تبدیل کنند و با قاچاق انواع لباس های نامتعارف هویت فرهنگی خود را از دست بدهند.متاسفانه برخلاف آنچه که در رسانه‌های غربی در تبلیغات خود القاء می‌کنند‌، میزان گرایش به پاکدامنی و حجاب در میان نوجوانان غربی رو به افزایش است وجوانان، خواهان دوری از بی بند و باری و پوشش مناسب برای زنان و دختران هستند.

 

یافته‌های گروه تحقیقاتی آی جی  که یک مرکز تحلیلی و آماری در نیویورک است ، نشان می‌دهد نسل جدید دختران در نیویورک برخلاف نسل های قبلی، علاقه چندانی به خودنمایی و پوشیدن لباس‌های بدن نما ندارند. “ملیسا لاویجن” از محققان این گروه در توضیح تحلیل‌های آماری مرکز خود، اظهار داشت: از نظر ما، آمارهای دریافتی از نسل جوان دختران نیویورکی، حاکی از آن است که آنها به پوشیدگی بیشتر روی آورده اند. خانم لاویجن معتقد است که پس از چندین دهه از رواج فرهنگ خود نمایی و لباس های نیمه عریان ، اکنون مردم ، پوشش بهتر و مناسب تری را جستجو می‌کنند‌. محققان مرکز آی جی دلیل دیگر روی آوردن جوانان به پوشش بهتر را، تمایل آنها به تغییر وضع موجود و دسترسی به امنیت بیشتر می‌دانند. آنها می‌گویند: به طور عملی گرایش به مذهب، رفتن به کلیسا و مقابله در برابر فرهنگ عمومی بی بند و باری، علامـت آن است که نسل جوان قصد دارد که بر اوضاع و احوال خود ، کنترل بهتری داشته باشد.

 

زمانی که به درون مایه کارهای فرهنگی در جامعه نگاه می شود افسوسی بیش نمی ماند که مسؤلین امر تا به حال در این چهل سال چقدر به بیراهه ها رفته اند و به جای تربیت نسلی که هویت فرهنگی و ملی خود را درک کند، به دنبال تحمیل نوع پوشش در جامعه هستند. اگر به جای فشار بر جوانان با منطق فرهنگ صحبت می شد هویت اسلامی و ایرانی در جامعه نه تنها تثبیت می شد، بلکه عفاف و حجاب و حجاب و عفاف به عنوان مقوله ای اجتناب ناپذیر و خوشایند در جامعه، ایده آل همه جوانان شده بود.

در آخر تاکید می شود در همان‌ اوایل تهاجم فرهنگی رهبر معظم انقلاب اسلامی با بصیرت و تیزبینی، این توطئه شوم دشمن را شناسایی کردند و با عنوان شبیخون فرهنگی و بعدها ناتوی فرهنگی به مسئولین و مردم هشدارهای لازم را فرمودند ولی به علت سلیقه ای رفتار کردن ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف و موازی کاری دشمن با هدف گرفتن ایمان و اعتقادات جوانان عملا تا به حال برنده این جنگ نرم فرهنگی است و تنها راه میسر در این راه سپردن کار به سازمان مطبوعه که همان بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی و جلوگیری از هرگونه موازی کاری است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 4 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.