تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و صنایع وابسته

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و صنایع وابسته
چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و صنایع وابسته 18 تا 21 بهمن‌ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا می‌شود

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و صنایع وابسته

در اهمیت برگزاری این رویداد چنین آمده است: انسان در طول تاریخ، علاقه‌ای وافر به طلا، نقره و سنگ‌های قیمتی داشته و همواره شیفته آن‌ها بوده است. زیبایی و جذابیت این فلزات و سنگ‌های قیمتی ازنظر زیبایی‌شناسی و صنعت، اهمیت بسیار دارد و همین موضوع سبب شده که انسان در طول تاریخ با استفاده از ابزارآلات گوناگون و پیشرفته، روش‌های حرفه‌ای و خاصی را اختراع کرده تا بتواند به این فلزات گران‌بها و سنگ‌ها، شکل و شمایل داده و به‌این‌ترتیب، تاریخچه جواهرات را ایجاد کند.

انسان‌ها در طی سالیان دراز و قرن‌های متمادی، ثابت کرده‌اند که استفاده از جواهرات، طلا، نقره و سنگ‌های قیمتی ازنظر اجتماعی، سیاسی و مذهبی برایشان اهمیت بالایی داشته درنتیجه، تاریخچه جواهرات اهمیت بسیاری برای پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ دارد زیرا بررسی تاریخچه آن‌ها، پاسخ به مسائل مهم درباره شکل‌گیری تمدن بشری است.

طلا

در ابتدای تاریخ، انسان‌های بدوی از سنگ، استخوان و دندان حیوانات اهلی و وحشی، پنجه خرس، صدف دریایی و مواردی از ایندست برای ساخت زینت‌آلات خود استفاده می‌کردند. باستان‌شناسان در طول یافته‌های خود، بقایای بسیاری را کشف کرده‌اند که نشان می‌دهد انسان از همان ابتدای تاریخ به مقوله جواهرات اهمیت داده است. یکی از این نخستین کشفیات، در کشور ایتالیا بوده است که گردنبندی در یک غار باستانی متعلق به عصر حجر یا عصر سنگ در آن پیدا شد که این گردنبند از ستون مهره ماهی و صدف ساخته ‌شده و بر گردن اسکلت مردی آویخته بوده است.

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و صنایع وابسته فرصتی برای رقابت در زمینه تولید، بازاریابی و فروش است و از جمله اهداف آن می‌توان به معرفی توانمندی تولیدی و صادراتی، معرفی تشکل‌های صادراتی در صنعت طلا و جواهر، تبادل اطلاعات تولیدی و صادراتی با تولیدکنندگان مصنوعات طلا، نقره و جواهر کشور و خریدوفروش و مبادلات تجاری با تولیدکنندگان و تجار فعال اشاره کرد.

طلا و نقره، عتیقه، جواهرات مروارید و دیگر سنگ‌های قیمتی رنگی، زیورآلات تراش‌خورده، بخش مواد، بسته‌بندی و نمایش جواهرات و بخش ماشین‌ابزارها و تجهیزات جواهرسازی ازجمله غرفه‌ها و گروه‌های محصول در این نمایشگاه است.

اتحادیه‌ها، انجمن‌ها، تشکل‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی مربوط به موضوع نمایشگاه، دست‌اندرکاران در امر طراحی و بخش اکتشافات و استخراجات معادن طلا و نقره، جواهر و سنگ‌های قیمتی از جمله غرفه‌های حاضر در این نمایشگاه عنوان شده است.

نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته تهران نقطه ای کانونی برای نقش آفرینان اصلی صنعت جواهرات و سنگ های قیمتی است. این نمایشگاه همچنین فرصتی طلایی برای رقابت در تولید، بازاریابی و فروش است که می‌تواند فرصت ایده آلی برای فعالان این صنعت فراهم سازند.

غرفه داران و گروه‌های محصول در نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته تهران

– غرفه نقره

– غرفه عتیقه

– غرفه جواهرات مروارید

– غرفه سنگ های قیمتی رنگی

– غرفه زیورآلات تراش خورده

– بخش مواد بسته بندی و نمایش جواهرات

– بخش ماشین ابزارها و تجهیزات جواهرسازی

توضیحات:

تاریخ برگزاری نمایشگاه: ۱۸ بهمن تا ۲۱ بهمن ۱۴۰۱

مدیر پروژه آقای نقوی ۲۲۶۶۲۸۲۲-۰۲۱ مدیر اجرایی آقای عسگری۲۱۹۱۲۲۰۰-۰۲۱

مجری: شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی ج.ا.ایران

شماره تماس : ۰۲۱۲۱۹۱۲۶۵۱

فکس ۰۲۱۲۲۶۶۲۶۹۶

آدرس: تهران بزرگراه چمران محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.