تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۷

نمایشگاه لباس محلی در طارم افتتاح شد

نمایشگاه لباس محلی در طارم افتتاح شد
رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طارم گفت: افتتاحیه جشنواره لباس محلی در شهرستان طارم با حضور مسئولان استانی برگزار شد

نمایشگاه لباس محلی در طارم افتتاح شد

در دهه فجرافتتاح شد به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، زهرا جعفری ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ گفت: به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر این نمایشگاه با همکاری اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان طارم با حضور فرماندار و سایر روسای ادارات این شهرستان افتتاح شد.

رئیس اداره‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طارم با اهمیت حفظ اصالت و هویت پوشاک منطقه افزود: این نمایشگاه تا پایان دهه فجر دایر است. با برگزاری نمایشگاه مد و لباس در شهرستان سعی دریم تا لباس‌های محلی این شهرستان را احیا کنیم.

جعفری بیان کرد: لباس‌های محلی و سنتی این شهرستان به نمایش گذاشته شده تا با نمایش آن‌ها مردم شهرستان و نسل جدید را با لباس‌های سنتی مناطق مختلف شهرستان آشنا کنیم.

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.