تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹

راه اندازی هایپرمارکت حجاب در استان گیلان

راه اندازی هایپرمارکت حجاب در استان گیلان
رضا ثقتی در آیین گشایش نخستین نمایشگاه مد و لباس در تالار مرکزی رشت اظهار کرد : فراخوان ایجاد هایپرمارکت حجاب منتشر شده و پس از جذب سرمایه گذار در گیلان راه اندازی خواهد شد

راه اندازی هایپرمارکت حجاب در استان گیلان

رضا ثقتی گفت: اتفاقات خوبی با فعال سازی کارگروه حجاب و عفاف در استان گیلان رقم خورد که یکی از آنها ایجاد نگارخانه دائمی لباس در مجتمع فرهنگی، هنری خاتم الانبیا(ص) رشت است که در آن طراحان لباس می‌توانند کالاهای خود را عرضه کنند.

وی تصریح کرد: طراحان می توانند طراحی های خود را در این کارگروه برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی علاقمند نمایش داده و با جذب سرمایه گذار برندها وارد مرحله تجاری سازی شوند.

ثقتی یکی از مشکلات حوزه مد و لباس را حمایت دولت از این مراکز و مشاغل عنوان کرد و گفت: دولت در نظر دارد جهت حمایت از تولیدکنندگان مد و لباس تسهیلات با تنفس و سود اندک را در اختیار آنها قرار دهد.

وی تاکید کرد: اتفاق خوشایندی که در گیلان پس از اتفاقات اخیر رقم خورد استقبال خانواده ها از مقوله حجاب بعنوان پوشش برتر و زیست عفیفانه بود که این اشتیاق را می توان در استقبالی که از این نمایشگاه بعمل آمد، مشاهده کرد.

نخستین نمایشگاه حجاب و عفاف مد و لباس رشت به مدت ۳ روز از ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت در تالار مرکزی رشت از ۱۶ تا ۲۲ برای بازدید عموم باز است.

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.