تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۹:۵۹

دغدغه‌ای به نام بیمه قالیبافی/ حمایت از قالی‌بافان؛ آری یا خیر

دغدغه‌ای به نام بیمه قالیبافی/ حمایت از قالی‌بافان؛ آری یا خیر
به گفته کارشناسان بیمه یکی از چالش‌های اصلی برای صنعت فرش و قالی‌بافان نبود بیمه و امنیت شغلی است

به گزارش لباس پارسی؛ به گفته کارشناسان بیمه یکی از چالش‌های اصلی برای صنعت فرش و قالی‌بافان نبود بیمه و امنیت شغلی است به صورتی که در سال ۸۷ قرار شد ظرف ۱۰ سال یک میلیون نفر از قالیبافان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گیرند.

این روند تا سال ۹۳ ادامه پیدا کرد و به صورت متوسط سالانه ۸۰ هزار نفر بیمه شدند و به این ترتیب جمعیت بیمه‌شدگان قالی‌باف به ۴۵۰ هزار نفر رسید. اما پس از آن، به دلیل عدم تأمین منابع مالی، سازمان تأمین اجتماعی علاوه بر آنکه افراد جدید مشمول بیمه قالیبافی نشدند، بسیاری دیگر نیز از حمایت این بیمه محروم شدند و از زیر چتر حمایتی بیمه قالیبافی خارج شدند، به صورتیکه فقط ۳۲۰ هزار نفر بیمه شده‌ باقی ماندند.

این در حالی است که شرکت تعاونی حمایت از قالی‌بافان رایزنی‌های خود را با مجلس برای حمایت از و تأمین بحث بیمه تأمین اجتماعی ادامه داده است.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.