محمد طاها فریدنی کودک کارآفرین ۶ ساله با آرزوهای بزرگ، بزرگمرد کوچک ایران که سنت پارچه بافی در ایران را زنده کرد

گفتگوی اختصاصی لباس پارسی با محمد طاها:
محمد طاها ۶ ساله کار بافندگی را از ۳ سالگی آغاز کرده و از ۴ سالگی خواندن و نوشتن را یاد گرفت. این کودک نخبه آغاز به کار خود را اینگونه بیان کرد؛ مادرم در گذشته مشغول به انجام کار صنایع دستی بود کنار مادرم مینشستم و به مرور زمان به بافندگی علاقهمند شدم و از مادرم درخواست کردم که به من آموزش دهد
هنگامی که علاقه مند به تولید پارچه شدم تصمیم گرفتم در آینده یک کارخانه سنتی نساجی را تاسیس کنم که در آن هزاران نفر مشغول به کار شوند.
محمد طاها می گوید؛ میخواهم باعث سرافرازی کشور عزیزم شوم و از طرف ایران باعنوان کوچکترین کارآفرین ایران به جهان معرفی شوم و برای ایران افتخار کسب کنم، دیگر هدفم آموزش هنر نساجی سنتی به مردم ایران است.
این کارآفرین جوان درکنار بافندگی و بهکار بازیگری نیز علاقمند بوده و در برنامهی تلوزیونی اعجوبهها نیز شرکت داشته است.
محمد طاها به کودکان همسن خود توصیه کرد علاوه بر درس خواندن، با توجه به فرصت پیش آمده که کلاس ها به صورت آنلاین برگذار میشود کارهای هنری و پارچه بافی نیز یاد بگیرند،از نظر محمدطاها کارآفرین کسی است که به دیگران کار یاد بدهد و ایجاد شغل کند.
این بزرگ مرد کوچک گفت : به دلیل کیفیت پایین کیفیت پایین نخهای ایرانی من از نخهای ترکیهای استفاده میکنم. چراکه نخ های ایرانی براق نیستند از تولیدکنندگان نخ ها درخواست دارم کیفیت نخ ها را بالا ببرید تا از بافندگان پارچه به این شکل نیز حمایت شود.
محمد طاها درخواست خود را از ریِئس جمهوری اینگونه بیان کرد: من از ریاست محترم جمهوری درخواست حمایت دارم تا بتوانم برند خودم را ثبت کنم و با عنوان کوچکترین کارآفرین ایران به جهان معرفی شوم.
وی ادامه داد من به سنی نرسیده ام که مستقل شوم اما میتوانم با سن کم پرچم ایران را بالا ببرم و برای کشورم افتخار کسب کنم. در آینده دوست دارم رئیس جمهور شوم و بعد از آن برای کسانی که خانه ندارند خانه بسازم و با توجه به مشکلات مردم به آنها کمک میکنم. به درخواست آنها گوش می دهم و کمک به رسیدن اهدافشان خواهم نمود.رئیس جمهور مهربانی میشوم که بهمردم کمک میکنم. برای افراد بیکار ایجاد شغل میکنم و به تمامی مردم کشورم کمک میکنم.
محمد طاها گفت، طی شرکت در مراسمهای مختلف که در یکی از آن ها جناب آقای دکتر ظریف نیز حضور داشتند حتی از غرفهی من نیز خرید داشتند ولی اصرار داشتند که نگویم پارچه ها به دست من بافته شده.
چرا که اگر متوجه بشنوند که پارچه ها را یک کودک بافته است خرید نمیکنند و به من اجازه حضور در غرفه خودم را ندادند و گفتند به دلیل سن کم کودک کار محسوب می شوم و خانواده ام، مرا را مجبور به انجام کار میکنند ولی من کودک کار نیستم، خودم علاقه مندم به پارچه بافی و تنها پدر و مادرم از من حمایت کردند و پارچه بافی را به من آموزش دادند. خودم نیز تا به حال به ۱۰ کودک ۸ سال به بالا پارچه بافی را آموزش داده ام.
برچسب ها :پارچه بافی ، سنت پارچه بافی ، کارآفرین ، کودک کار ، لباس پارسی ، محمد رضا بورنگ ، محمد طاها ، نساجی ، هنر اصیل ایرانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰