تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۶:۵۷

دومین جلسه کارگروه پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از تولید

دومین جلسه کارگروه پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از تولید
راه نجات صنعت پوشاک کشور این است که دولت واردات پوشاک را کماکان ممنوع نماید تا صنعت پوشاک احیاء شود، تمامی تولید کنندگان و فروشندگان صنعت پوشاک باید از پرداخت مالیات معاف شوند

دومین جلسه از سلسله جلسات کارگروه پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از تولید در اتحادیه پوشاک تهران با حضور ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه و جمعی دیگر از فعالان و کارآفرینان این صنف بزرگ برگزار شد.

در این جلسه رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران بیان داشت : راه نجات صنعت پوشاک کشور این است که دولت واردات پوشاک را کماکان ممنوع نماید تا صنعت پوشاک احیاء شود، تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان صنعت پوشاک باید از پرداخت مالیات معاف شوند.

در ابتدای این جلسه تولیدکنندگان حاضر با ابراز گلایه از عدم رفع مشکلات و موانع سر راه تولید همچون مواد اولیه و افزایش روزافزون قیمت‌ها و فشار انواع مالیات ها و هزینه حق بیمه کارگران عزیز، خواستار پیگیری این امور و تسهیل در امر تولید و اعمال تخفیفات و بسته های حمایتی جهت کاهش مالیات و حق بیمه برای اعضای این صنف شدند.

جلسه

در دومین جلسه ” کارگروه پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از تولید ” تولیدکنندگانی همچون محمد قاضی‌زاده،‌پیمان پاکزاد، حسن منیعی، حسین طهمورسی، محمد کوشکی، احسان داودی و حسین شمسائی به عنوان کارآفرینان موفق این صنف حضور داشتند و مشکلات خود را به صورت تخصصی مطرح کردند و از اتحادیه مجدد خواستار پیگیری‌ها و مطالبات بحق‌شان شدند.

شیرازی پس از گفتگوی با اعضاء حاضر و با تشکر از حضور آنان بر لزوم تعامل بیشتر اعضاء صنف در درون و بیرون اتحادیه تأکید نمود و اظهار داشت: ‌می‌توان از دغدغه اعضاء در امر مالیات و حق بیمه گفت که کارآفرینان این صنف با آن روبه‌رو هستند چراکه معتقدند با توجه به اینکه در سال ۹۹ وضعیت بازار در همه صنوف به خصوص صنف پوشاک بی‌رونق بوده و ما حتی شاهد یک رکود سراسری در بازار پوشاک بودیم که علت آن نیز گسترش ویروس کرونا و تعطیلی‌ها بود، توقع داریم دولت در بحث مالیات مخصوصاً برای بنگاه‌های کوچک و متوسط تسهیلات و تخفیفاتی را در سالی که به نام پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از تولید است، در نظر بگیرد.

شرایط فروشندگان پوشاک نیز همچون تولیدکنندگان ضعیف و غیرقابل قبول است؛تولیدکنندگان و فروشندگان وضعیت نابسامانی داشته‌اند و عملا در عسر و حرج بودند و می بایست از پرداخت مالیات معاف شوند و یا خوداظهاری آنان پذیرفته گردد.

گرچه مشکل مواد اولیه، مسأله لاینحل صنعت پوشاک است؛ تولیدکنندگان پوشاک به اتفاق اعتقاد دارند که دولت باید واردات مواد اولیه و خام را از انحصار خارج کند، از نظر ما ورود هرگونه پارچه از تخت تا گردبافت باید کاملا آزاد باشد تا هر کسی که نیاز دارد بتواند ثبت سفارش کرده و پارچه خود را وارد نماید چراکه رگ حیاتی تولید، مواد اولیه است.

خواسته‌ مهم و جدی اتحادیه پوشاک آن است که دولت، مجلس و وزارتخانه‌های مرتبط واردات پوشاک را حداقل تا ۳ سال ممنوع نمایند و واردات پوشاک نباید تحت هیچ عنوان و نامی به صورت مجاز و غیرمجاز آزاد باشد تا تولیدکنندگان ما مشکلات گذشته خود را مرتفع نمایند و فرصت جبران آسیب‌هایی که دیده‌اند را نیز داشته باشند و توان رقابتی پیدا کنند، در غیر این صورت می‌توان این‌گونه بیان نمود کسانی که خواستار واردات پوشاک هستند هدفی جز از بین بردن صنعت تولید پوشاک در کشور ندارند.

شیرازی با اشاره به مشکلات بیمه و تأمین اجتماعی بیان داشت: دولت باید برای سهم کارفرما در بخش بیمه فکری اساسی و یک راهکار مهم ارائه نماید. امروز هر چند دستمزدها افزایش پیدا کرده اما معتقدیم کارگران با همین دستمزد نیز نمی‌توانند گذران زندگی کنند ولی این مسئله منافاتی با اعتراض کارفرمایان نسبت به حق بیمه ها ندارد.

جلسه.

چرا باید کارفرما ۳۰ درصد حقوق یک کارگر را به عنوان بیمه پرداخت نماید و امروز کارفرمایان در پوشاک برای کمک به کارگران هم سهم ۷ درصدی را پرداخت میکنند و هم سهم ۲۳ درصدی را و همین مسئله باعث شده تا کارفرمایان در جذب کارگران دستشان بسته باشد و محتاط‌تر عمل کنند که قطعاً به اشتغال ضربه وارد می‌کند.

اگر امروز چرخ تولید در گردش باشد،‌ از تولیدکننده،‌کارفرما، کارگر، دولت و ملت منتفع خواهند شد و در نهایت سبب خودکفایی در تمامی بخش ها می‌شود. اگر دولت در بحث بیمه و مالیات معافیت‌هایی را در نظر بگیرد. قطعاً در قیمت تمام شده کالا تاثیر زیادی دارد و ما می‌توانیم نه تنها در بازار داخلی بلکه در بازار خارجی نیز با رقابتی برابر سهم بسیاری داشته باشیم.

درپایان جلسه ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران؛ ضمن سپاس مجدد از حضور ایشان که مشکلات خود را بیان و همچنین راهکارهای مناسبی برای تولید بیشتری بهتر ارائه نمودند، صمیمانه تشکر و قدردانی نمود و قول داد که با همه‌ی توان و به کمک هیأت‌مدیره محترم مشکلات آنان را پیگیری نماید.

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.