تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۴:۲۵
گشتهای ترویج فرهنگ پوشش سنتی در تاجیکستان

دولت تاجیکستان در جهت ترویج پوشش سنتی خود زنان را ملزم به پوشیدن لباس سنتی تاجیکی نموده است
ماموران تاجیکستان، زنان که روسری و پوشیه داشته باشند را بازداشت می کنند و پس از انتقال به مراکز پلیس از آنان می خواهند تا حجاب خود را بردارند و به سبک لباسهای سنتی این کشور حجاب داشته باشند.
دولت تاجیکستان در چند سال اخیر سیاست مقابله با نمادهای اسلامی را در دستور کار خود قرار داده است و تلاش می کند با الگو برداری از فرهنگ ایران باستان ، فرهنگ ایرانی و پارسیان باستان را در کشور خود ترویج دهد.
دیده بان حقوق بشر گفته است که دولت تاجیکستان از عبارت «لباس سنتی» برای اشاره غیر مستقیم به حجاب استفاده می کند. گشت های مد و لباس در پایتخت این کشور با حضور در پارک ها، فروشگاهها سازمانهای دولتی به کسانی که حجاب رایج زنان مسلمان را می پوشند تذکر می هند و در اصل هدف این گشت ها زنان مسلمان است.
به گزارش لباس پارسی
کد خبر : 4489
برچسب ها :ایران باستان ، پوشش سنتی ، تاجیکستان ، حجاب ، حجاب و عفاف ، زنان مسلمان ، لباس سنتی تاجیکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰