تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۹:۴۱

پیام تبریک مدیر مسول رسانه لباس پارسی به دکتر سید ابراهیم رئیسی برای پیروزی در انتخابات

پیام تبریک مدیر مسول رسانه لباس پارسی به دکتر سید ابراهیم رئیسی برای پیروزی در انتخابات
محمدرضا بورنگ صاحب امتیاز و مدیر مسول رسانه لباس پارسی طی پیامی انتخاب آیت اله دکتر سید ابراهیم رئیسی را به عنوان رئیس جمهور سیزدهم به وی تبریک گفت

 

جناب آقای آیت اله دکتر سید ابراهیم رئیسی(دامت برکاته)

رئیس جمهور منتخب مردم ایران

با ادب و احترام

آیه ۱۱ سوره رعد «… إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ…؛ … در حقیقت ‏خدا حال قومى را تغییر نمى‏‌دهد تا آنان حال خود را تغییر دهند،این آیه تأکید می‌کند که سرنوشت هر قومی را به دست خودشان سپرده است.

با تبریک به آن مقام عالی و مردمی و پیروزی حق علیه باطل با آرزوی سربلندی ملت ایران

اکنون که عرصه انتخابات به اتمام رسیده و مردم شریف  ایران بر خلاف توظئه های خارجی و داخلی انتخاب اصلح خود را نموده‌اند و در روایتی فردی نزد امام صادق (ع) آمده‌ است؛ تا نظر ایشان را در مورد انتخاب جویا شود، حضرت به او فرمود: فرد منتخب باید سه خصلت داشته باشد:۱: صداقت داشته باشد، ۲: عدالت داشته باشد.۳: باتقوا باشد؛فرد دوباره از حضرت پرسید اصلح را چگونه بر‌گزینم؟ حضرت فرمود: آن کسی که دشمن مخالف آن است.

اکنون ‌که مردم ستمدیده  ایران که  از جور‌، ظلم و ستم  به ندای هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی شما پاسخ داده اند امید داریم حضرتعالی نیز مردم را از خود دانسته و به عنوان رئیس جمهوری مردمی ‌همگام با ملت و مردم باشید‌، بدون تشریفات و اشراف‌گری که دیگران ‌در کشور عزیزمان آن را نهادینه کرده‌اند.

حضور حماسی ملت ایران در انتخابات ۲۸ خرداد نشان داد مردم ایران با تمام نابرابری های اجتماعی ‌و مدنی امید به اصلاح امور دارنند و وظیفه خطیر حضرتعالی را صد چندان می کند، آخرین امیدی که نباید به یاس تبدیل شود.

انتخاب شما بی شک بی شباهت به واقعه ‌کربلا نیست گرچه در آن زمان حسین (ع) تنها مانده بود ولی حضرتعای یارانی دارید که  اثبات کردنند تنها نیستید و حقّ پایدار است.در شرایط کنونی که کشور درگیر با بیماری کورید می باشد؛ صنعت پوشاک و سایر صنایع ‌تولیدی ‌در بحران هستند ؛حمایت از صنعت پوشاک اهمیتی ویژه دارد و‌ نیاز به آن است دست‌های کثیف مافیای پوشاک که سالیان طولانیست دراین صنعت همچو لانه عنکوبت تار تنیده‌اند؛‌از بین رفته و کوتاه شوند.

صنعت پوشاک به عنوان صنعتی جایگزین نفت دارای سودآوری بسار بالایی بوده و به همین علت مافیای بسیار قدرتمندی دراین صنعت ریشه گسترانده که نیاز مبرم  به بازنگری در قوانین مد و پوشاک‌، تحقیق و تفحص در این امر خطیر مشهود می باشد.

امیدوارم دولت حضرتعالی با تدابیر و اقدامات خود در صحنه داخلی و بین المللی تحت زعامت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، بهبود معیشت و زندگی همراه با آسایش و رفاه ملت بزرگ ایران را فراهم سازد.

چشمان و دل‌های نا امیدی به تدابیر شما گره خورده است، از  پروردگار ‌متعال توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد وشکوفایی ایران اسلامی مسالت دارم.

لباس صلح برتن کنید تا همه موجودات در کنار شما احساس امنیت و آرامش داشته باشند

صاحب امتیاز و مدیر مسول رسانه لباس پارسی

محمدرضا بورنگ

 

 

به گزارش لباس پارسی

کد خبر : 4988
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.