طراحی مد و لباس باید مبتنی بر بوم شناختی انجام شود

به گزارش لباس پارسی؛ فیروز فاضلی عصر پنجشنبه در اختتامیه نخستین اجلاس ملی کارآفرینی مد، پوشاک و نساجی در تالار مرکزی رشت ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این اجلاس به میزبانی استان گیلان، گفت: هیچ چیزی تبدیل به یک رفتار نخواهد شد مگر اینکه اول در اندیشه و سپس به متن، گفتار، نوشتار، نماد و علایق و فرهنگ تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم این اجلاسیه به یک نماد در حوزه نساجی، مد و لباس تبدیل شود، افزود: انتظار می رود متولیان امر نیز از فعالان این عرصه حمایتهای لازم را انجام دهند. مدیرکل ارشاد گیلان با بیان اینکه در حوزه طراحی مدل و لباس ۲۷۵ نفر در استان گیلان شناسایی شدهاند، تصریح کرد: در واقع ظرفیت و توانمندی استان گیلان در حوزه مد و لباس بیش از این تعداد است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نساجی کشور را هرگز بدون گیلان نمیتوان متصور شد، تصریح کرد: در صنعت نساجی گیلان پتانسیلهایی وجود دارد که باید با برنامهریزی از آن در حوزه مدل و لباس استفاده کنیم. فاضلی به تاریخچه لباس استان گیلان اشاره و اظهار کرد: لباس زنان و حتی مردان گیلانی در گذشته با تمام عفاف و حجابی که داشتند چشمنواز، رنگارنگ و زیبا بود که این می تواند به عنوان یک الگو مطرح شده و مد نظر طراحان قرار گیرد. وی با بیان اینکه لباس هویت هر فرد و جامعه است، تأکید کرد: انتظار می رود طراحان نیز طرحهای خود را مبتنی بر بوم شناختی طراحی و تبدیل به یک برند کنند و وجود تعامل و هم افزایی در سه حوزه نساجی، پوشاک و مد سبب می شود به نقطهای برسیم که بتوانیم طرحهای ایرانی را به برند تبدیل کنیم.
مدیرکل ارشاد گیلان با تأکید بر اینکه مخالف مد نیستیم، افزود: حمایتهای لازم از فعالان این عرصه در استان گیلان انجام خواهد شد.
منبع: مهر
برچسب ها :مد و نساجی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰