تاریخ انتشار : شنبه ۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۱

استیلای فرهنگ غربی بر فرهنگ ایرانی در سنگینی خواب مسؤلین

استیلای فرهنگ غربی بر فرهنگ ایرانی در سنگینی خواب مسؤلین
نادیده گرفتن فرهنگ و تمدن ایرانی ‌و‌ مدیریت ‌ناکارآمد ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی ‌جولانگاه تهاجم فرهنگی بیگانه بر نسل جوان گردیده، زنگ‌ها کی به‌صدا می آید

استیلای فرهنگ غربی بر فرهنگ ایرانی

بارها گفته شده که «فرهنگ ایرانی» در جامعه ایرانی کمرنگ شده و در جزء جزء زندگی روزمره رسوخ فرهنگ خارجی دیده می‌شود.

برخی یکی از این مظاهر را نحوه‌ی پوشش جوانان و استفاده از طرح‌ها، نمادها، نوشته‌ها یا شخصیت‌های غیر ایرانی روی لباس‌هایشان می‌دانند و معتقدند این نوع پوشش “با فرهنگ ایرانی بیگانه است.

” طرح‌هایی که پیش از این، روی لوازم التحریر کودکان و نوجوانان نقش بسته و حتی واکنش‌هایی را به دنبال داشته است و بعضا از آن به عنوان تهاجم‌فرهنگی یاد می‌شد. برخی غنای فرهنگ ایرانی را آن‌قدری می‌دانند که معتقدند می‌توان از نقوش و الگوهای ایرانی – اسلامی در طراحی پوشش جوانان هم استفاده کرد.

کاری که عده‌ای پیِ انجامش برآمدند اما طرح‌هایشان اقبال چندانی نیافت و طرح‌ها به سرانجام نرسیدند. برخی کارشناسان علت تمایل به استفاده از نقوش «غیر ایرانی» در طراحی پوشش را به دلیل “عدم هویت‌یابی” افراد می‌دانند و برخی نیز معتقدند جوانان نسل حاضر شناختی از فرهنگ خود ندارند و این را ناشی از بی‌توجهی متولیان به ترویج فرهنگ ایرانی – اسلامی قلمداد می‌کنند.

البته در سال‌های گذشته نهادهایی برای ترویج «مد و لباس» مطلوب مسئولان و تدوین چارچوب و مقررات در این زمینه ایجاد شده‌اند.

این گزارش پوشش برخی از جوانان را در خیابان‌های کرمان نشان می‌دهد.

  •   

به گزارش لباس پارسی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 4 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.