تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۵:۲۳

کردستان میزبان استارت آپ ویکند صنایع مد و لباس غرب کشور می‌شود

کردستان میزبان استارت آپ ویکند صنایع مد و لباس غرب کشور می‌شود
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان گفت: این استان آذر سال جاری میزبان اولین رویداد استارت آپ ویکند صنایع پوشاک الگوی دوخت ( اسپاد ) غرب کشور است.

به گزارش لباس پارسی؛ سید جمیل احمدی با اعلام این خبرگفت: اولین رویداد استارت آپی در حوزه مد و پوشاک از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ آذرماه سال‌جاری در حوزه های طراحی لباس، برندینگ و بازاریابی، تولید صنایع پوشاک، مد و لباس و صنایع وابسته با حضور شرکت کنندگانی از استانهای آذربایجان غربی، زنجان، کرمانشاه، کردستان و همدان برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری این رویداد را حمایت از تولید داخلی با تکیه بر رونق تولید و حمایت از تولید کنندگان داخلی در حوزه پوشاک اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل موجود در سطح استان کردستان در حوزه صنایع پوشاک و صنایع وابسته به آن این اداره کل با همکاری آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای باران و مجموعه تولیدی هنر دوخت اقدام به برگزاری اولین رویداد استارت آپ ویکند صنایع پوشاک غرب کشور می‌کند.

وی افزود: علاقمندان به شرکت در این رویداد استارت آپی می توانند با مراجعه به وب سایت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان به نشانی :www.kurdtvto.ir نسبت به ثبت نام و شرکت در این رویداد کمک نوآور اقدام کنند.

احمدی اظهار داشت: سه روز تلاش، تیم سازی و کارآفرینی در حوزه پوشاک می تواند علاوه بر توسعه دیدگاه های جدید در حوزه پوشاک، زمینه لازم در ایجاد اشتغال مولد و پایدار در این بخش را به همراه داشته باشد.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان از حمایت از ایده های برتر این رویداد استارت آپی خبر داد و گفت: افرادی که دارای ایده های اجرایی و عملیاتی باشند مورد حمایت قرار گرفته و از آن ها با اهدای لوح تقدیر و تندیس استارت آپ تجلیل می‌شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر : 825
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.