عدم نظارت بر فعالیت های پوشاک و برگزاری ایونت ها

عدم نظارت بر برگزاری ایونت ها
ایونت مارکتینگ یا بازاریابی رویدادی،راهکاری تبلیغاتی می باشد که شامل ارتباط موثر و مثبت بین شرکت ها و مشتریان در رویدادهای خاصی همانند مد و لباس،صنایع دستی ،گالری های هنری ،فروشهای فوق العاده و حراجیها ، رونمایی از تولید خاص، کمپینهای فرهنگی و هنری،جشن های مناسبتی میباشد.در این نوع از بازاریابی، کسب و کارها با اجرا و برگزاری ایونت تبلیغاتی میتوانند به طور مستقیم به مشتریان دسترسی پیدا کنند.
این عمل کارآمد خواهد بود چون مصرف کنندگان را در حالی با تجارتشان درگیر میکنند که در محیطی دوستانه و رقابتی قرار می گیرند و از طرفی زمانی که این ایونت ها با حضور و دعوت از هنرمندان و افراد سرشناس صورت می پذیرد، قدرت، اعتبار و محبوبیت برند به طور فزاینده ای افزایش پیدا می کند.
استراتژی بازاریابی رویدادی موفق و تاثیر گذار علاوه بر ارائه اطلاعات در مورد محصول یا خدمت، اعتبارش را نیز به شرکت کنندگان نشان می دهد. یک برگ تخفیف، نمونه مجانی و مسابقه ای مفرح می تواند این احساس را به مشتریان منتقل کند که دارند سود می برند و تنها در یک اقدام بازاریابی تجاری، شرکت نمیکنند.
بر خلاف تبلیغاتی که یک پیام همگانی از طریق تلویزیون، رادیو و یا تابلوی اعلانات برای میلیون ها مصرف کننده پخش می شود، بازاریابی رویدادی افراد یا گروه های خاصی را به هنگام تجمع مورد هدف قرار می دهد تا بتواند تأثیرات کیفی بر افراد بگذارد. رمز موفقیت در یک بازاریابی رویدادی تأثیرگذار، شناسایی صحیح مخاطبان هدف و ایجاد تجربه ای است که در خاطر شرکت کنندگان، ماندگار می شود.
از معروفترین انواع برگزاری ایونت، ایونت طراحی لباس است که مؤسسات مد، طراحان لباس،پیشکسوتان به صورت سالانه یک ایونت طراحی لباس بزرگ برگزار میکند و دانشجویان یا صاحبان طرح و الگوهای نوین پوشاک در این ایونت طراح های جدید لباس خود را در محیط رسمی به صورت کالکشن یا تک طرح به نمایش در می آورند.
ایونت به انگلیسی از لحاظ لغوی به معنای رویداد است و بر اساس علم بازاریابی و علم تبلیغات معنی و مفاهیم بسیار گسترده ای دارد. به لحاظ علم بازاریابی، ایونت یکی از اجزای راهبردی بازاریابی سازمان تلقی می شود. ایونت ها دارای انواع مختلفی از جمله ایونت های تبلیغاتی، فرهنگی، هنری و … می باشد.
در برگزاری ایونت، یک برگزارکننده برای آن که یک ایونت موفق و تاثیرگذار خلق نماید، بایستی برقراری و ایجاد ارتباطی مثبت و ماندگار در ذهن مصرف کننده را در دستور کار خود قرار دهد و این کار را نیروهای آموزش دیده بر اساس تجربه چندین ساله خود به خوبی به اجرا در خواهند آورد.
برگزاری ایونت با تعیین هدفی که مشخص گردید؛آغاز می شود،هر ایونت یک تلاش تیمی هماهنگ برای رسیدگی به ساختار مشخص برای رو نمایی کالکشن های جدید و به روز است و متاسفانه آنچه در حال برگزاری و صدور مجوز است شباهتی به بازارچه های فصلی و چندشنبه بازار های محلی است و هیج سنخیتی بر پایه اصول یک رویداد را ندارد.
برگزار کنندگان این رویدادها غیر از جذب منافع مالی و فروش رگال و محل عرضه محصولات هیچ برنامه ای جهت برگزاری یک رویداد رسمی ندارند،جای تعجب است که رویداد مد و لباس محل فروش انواع محصولات سنتی خانگی غذایی و خوراکی،داورهای لاغری،لوازم آرایش چینی و غیر استاندارد شده و حتی پوشاکی هم که عرضه می شود اغلب غیر ایرانی و اگر تولید ایران باشد،گالریها و مزون های غیر مجاز که تولیداتشان دارای مجوز خاصی نیستند و به صرف صدور کد شیمایی (اگر باشد) محصولات خود را عرضه می کنند.
سوالی که مطرح می شود نحوه بازرسی و نظارت بر این نوع برگزاری ایونت ها می باشد که چگونه کارگروه مد و لباس کشور به راحتی از نحوه برگزاری ایونت، صدور مجوز و فروش آن گذر می کند.
درآمدی که برگزار کنندگان این ایونت ها بدون پرداخت مالیات به دست می آورند گاهی بیش از چند صد میلیون تومان ظرف یک هفته است و همین موضوع اجحاف بر تولیدی ها و فروشگاهی است که با هزینههای مختلف وبه صورت قانونی فعالیت می کنند.
و اما مورد بعدی نبودن قانون مناسب در نحوه برگزاری این است که یک موسسه در سال به چه تعداد می تواند یک رویداد را برگزار کند، در چند ماه گذشته شاهد بودیم یک مؤسسه یا چند مؤسسه خاص به فاصله کمتر از ۲ ماه اقدام به برگزاری ایونت نموده اند و عملا حاکی از درآمد بالا و حکایت از ارتباط های تعریف نشده در چارچوب کارگروه مد و لباس کشور دارد.
قصور یک کارشناس یا کارمند در صدور و نظارت بر نحوه اجرای یک ایونت، حاصلی جز ایجاد کارنامه ای ناموفق برای یک سازمان مهم حکومتی(کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور) در پی نداشته درنهایت؛ اما و اگرهای زیادی را در ذهن تداعی میکند.
نظام نظارت و ارزیابی بر تمام فعالیت وبرنامه های حوزه مد ولباس از مرحله پیدایش ایده،طرح ،طراحی ،تولید،توزیع، فعالیت های تبلیغاتی و ترویجی در قالب انجمنها، تشکل ها و مؤسسات ،مراکز عرضه وتولید، اقدامات ترویجی گوشه ای از اقدامات کارگروه مد و لباس کشور است که می بایست با نظارت بیشتری بر نحوه برگزاری این ایونت ها،مؤسسات برگزارکننده، مجریان برگزاری اعمال قانون و نظارت حقوقی گردد.
به گزارش لباس پارسی
برچسب ها :ایونت طراحی لباس ، ایونت مارکتینگ ، بازاریابی ، برگزاری ایونت ، کارگروه مد و لباس کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰