رای عزل برخی اعضای هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد

رای عزل برخی اعضای هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد
جواد خزائی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: اعضای کمیسیون نظارت بر سازمانهای صنفی این استان به دلیل تخلفات گسترده اتحادیه پوشاک مشهد در عرضه این محصولات رای عزل پنج نفر از اعضای هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد را صادر کرده است.
او گفت: رای عزل برخی اعضای هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد در صورتی که به تایید دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور برسد، قابل اجرا خواهد بود.
هفته گذشته نیز اتاق اصناف مشهد ضوابط اجرایی و الزام آوری را برای صنف پوشاک در این کلانشهر صادر کرد که اغلب مربوط به خودداری از فروش پوشاک نامتعارف و رعایت موازین شرعی توسط متصدیان در دکوراسیون واحد صنفی و استفاده از مانکنها بود.
جواد مفیدی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک مشهد نیز گفت: هنوز رای کمیسیون نظارت بر سازمانهای صنفی خراسان درمورد رای عزل برخی اعضای هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد به این اتحادیه اعلام نشده است.
او در باره ابلاغیه اتاق اصناف مشهد نیز گفت: بازرسان اتحادیه تذکرات ارشادی و اخطار به واحدهای متخلف را آغاز کرده اما هنوز به مرحله جمع آوری پوشاک نامتعارف نرسیدهاند.
اتحادیه صنفی
اتحادیه صنفی تشکیل شده از افرادی خوشنام از هر صنف،به منظور حمایت از حقوق صنفی آن رسته مشاغل و ایجاد همکاری در میان کاسبان آن صنف و بهبود خدمات به مصرف کنندگان و همچنین بهبود اقتصاد شهر و ارتباط با موسسه های دولتی و خصوصی و انجام وظیفه هایی در قوانین نظام صنفی و آئین نامه های مربوطه گرد هم می آیند و اتحادیه آن صنف را تشکیل میدهند.
بازرسان اتحادیه هر صنف و رسته شغلی باید تخصص کافی در رسته آن شغل را داشته باشند.
وظایف اتحادیه های اصناف کدامند؟
به موجب ماده ۳۰ قانون نظام صنفی بند (ط):اتحادیه های صنفی باید با تشکیل کمیسیون بازرسی بر نحوه فعالیت واحد های صنفی عضو خود نظارت کنند.
طبق ماده ۷۲ نیز خریداران و مصرف کنندگاه و همچنین بازرسان و ناظران موضوع ماده ۵۲ قانون مزبور می توانند شکایت های خود در مورد تخلف های موضوع قانون نظام صنفی واحدهای صنفی را به اتحادیه های ذیربط تسلیم و اعلام نمایند.
اتحادیه ها وظیفه دارند که در مدت حداکثر ده روز شکایات و گزارشات دریافتی را بررسی کنند،در غیر اینصورت عدم تخلف اعلام خواهد شد و پرونده مختومه میباشد و در صورت اعلام تخلف پرونده را بهسازمان تعزیرات حکومتی و در شهرستان به ادارات تابعه سازمان تسلیم مینمایند و سازمان تعزیرات حکومتی و ادارات تابعه باید ظرف حداکثر دو هفته با حضور شاکی و مشتکی به پرونده رسیدگی و مطابق قانون حکم را صادر نماید.
اتحادیه های صنفی طبق ماده ۲۷ قانون نظام صنفی میتوانند در خواست پلمت و تعطیلی واحدهای صنفی که بدون دریاف پروانه کسب فعالیت میکنند را از نیروی انتظامی نمایند. (نیروی انتظامی نیز ۱۰ تا ۲۰ روز مهلت تخلیه میدهد بعد پلمپ میکند)
اتحادیه صنفی می تواند طبق ماده ۲۸ قانون نظام صنفی واحد های صنفی که بدون مجور اتحادیه تغییر شغل داده اند و یا شغل خود را تعطیل نموده اند را و وارد شغل دیگری بدون مجوز شده اند تعطیل نماید.
به گزارش لباس پارسی
برچسب ها :اتحادیه پوشاک مشهد ، جواد خزائی ، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ، کمیسیون نظارت ، هیات مدیره اتحادیه پوشاک مشهد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰